Over Ons

Aan de straat die Sevenum en Kronenberg verbind genaamd de Hees ligt op nummer 24 een unieke Brocante winkel genaamd Haes 24.

De winkel bestaat uit twee ruimtes, in de eerste ruimte hebben we een assortiment met brocante in de tweede ruimte bevinden zich de vintage en industriële artikelen.

Alle producten die in onze winkel verkocht worden zijn in de afgelopen jaren met veel passie verzameld. Ons doel is om unieke producten aan te bieden. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items. Wij verkopen alleen 2ehands spullen, alles heeft een leven meegemaakt wat elk object ook zo uniek maakt.

Achter een aantal van onze artikelen weten we de geschiedenis, maar het grootste gedeelte is een raadsel waar je zelf een invulling aan kunt geven.

Ook hebben we in onze winkelruimte een werkplek gecreëerd waar workshops gegeven worden. De workshops zijn voornamelijk gericht op mozaïek.

Haes 24 is niet zomaar een winkel, het is een ervaring waar je in gaat. Houd je van authentiek, geschiedenis of decoratie van een special niveau?

Kom gerust een keer langs!